Hout gebruik in en om het huis

Hout is op verschillende manieren toe te passen in huis. Het kan een bijzondere warme bijdrage leveren aan je interieur. Ook buitenshuis wordt hout veel gebruikt voor bijvoorbeeld schuttingen en tuinmeubels. Wil je hout gaan gebruiken in of rondom het huis? Laat je inspireren door onderstaande mogelijkheden om met hout aan de slag te gaan.

Wat maakt hout zo bijzonder?

Hout brengt een aantal voordelen met zich mee. Het is vooral de warme en natuurlijke uitstraling van hout die zorgt voor veel woon- en tuinplezier. Vaak voelen mensen zich prettig in een omgeving waar zich veel hout bevindt. Het loont dus zeker om met hout aan de slag te gaan. Het maakt niet uit of je een houten tafel in huis wenst of dat je je tuin graag voorziet van een eenvoudige houten schutting. Hout is zowel binnen als buiten uitstekend te gebruiken.

Behang van hout

Het plaatsen van hout kan voor sommige bewoners een gewaagde investering zijn. Een unieke manier om hout binnenshuis te verwerken, is door te kiezen voor hout behang. Dit is behang voorzien van een houtprint. Dit sloop- en steigerhoutbehang is verkrijgbaar in diverse stijlen en kun je perfect afstemmen op de rest van je interieur. Je kunt er je woonkamer of keuken prima mee behangen. Dit behang koop je gemakkelijk online in de Behangwebshop.

Ga online ook eens op zoek naar mooie houten accessoires. Deze kunnen een aanvulling zijn op hout behang. Je kunt bijvoorbeeld denken aan houten schalen of potten. Zelfs een houten lamp kan sfeer aanbrengen in een woning.

Waar kun je tuinhout voor gebruiken?

Hout vind je natuurlijk ook terug in de tuin. Ben je dol op de tuin en ga je graag met hout aan de slag? Tuinhout kun je op verschillende manieren toepassen in de tuin bovendien is het verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Zo kun je er bijvoorbeeld een mooi terras van maken in de tuin, maar het bouwen van schuttingen kan ook probleemloos met tuinhout. Maak je liever een mooie houten picknicktafel? Het is mogelijk met het tuinhout dat je aanschaft in bijvoorbeeld een webshop als die van Daalder.com.

Ongeacht waar je hout voor gebruikt, het heeft altijd een ander gevoel dan bijvoorbeeld ijzer, kunststof of glas. Kortom, ga met hout aan de slag en creëer mooie plekjes in en rondom huis.

(79)