Fotobehang

De buitenwereld in huis met fotobehang

Fotobehang, de mooiste muurdecoratie

Heeft u genoeg van een behang met een herhalend patroon of een vale kleur? Dan is fotobehang de oplossing voor u. Dit gemakkelijk plaatsbare behangpapier van Eurographics of Komar zijn een verademing voor elk interieur. Gasten zullen verbaasd staan van de levendigheid die deze muurdecoratie aan uw kamer geeft. Het muurvullende behang met fantastische prints maakt op iedereen indruk.

De jungle, het strand of de stad

Een bureau dat uitkijkt over een grootstad als New York, we kunnen er in ons klein landje enkel maar van dromen. Of niet? Met het NY Office View fotobehang van Eurographics wordt het werkelijkheid, zelfs in de Benelux. Als u dit behang aanbrengt in uw kantoor kijkt u uit over de vele wolkenkrabbers die New York te bieden heeft. Houdt u meer van rust en stilte, dan kan één van de vele natuurprints u waarschijnlijk bekoren. Toscane, een tropisch strand of de jungle (roofdieren en insecten niet inbegrepen!), het is uw vrije keuze.

Nieuwe materialen voor uw muur

Vindt u zo’n uitzicht aan de muur toch maar niets, dan heeft Deco Wall nog een andere mogelijkheid voor u. Ze voorzien er namelijk in dat u uw muur het aanzien kan geven van een ander bouwmateriaal. Wie houdt er niet van de sfeer van een middeleeuwse stenen muur. Mits wat behanglijm en fotobehang is het voor elkaar.

Fotobehang aanbrengen? Kinderspel!

Dankzij de verschillende delen behangpapier en de inbegrepen behanglijm is fotobehang aanbrengen zeer gemakkelijk. U meet zorgvuldig af waar de eerste strook moet komen en kleeft er de rest met een kleine overlap tegenaan

(187)